,

Vastgoedmarkt Bali 2024 update

Algemene Marktontwikkelingen

Verhuur cijfers Bali in Rupiah (IDR)

De vastgoedmarkt op Bali kent een opwaartse trend, met een significante stijging in het aantal toeristen sinds het herstel na de coronapandemie. Verwachtingen zijn dat in 2024 de bezoekersaantallen die van 2019 zullen overtreffen, met name door een toename van toeristen uit China en India. Daarnaast trekt Bali ook steeds meer binnenlandse middenklassers aan.

Hotspots voor Verhuur

Op het gebied van kortetermijnverhuur springt Uluwatu eruit in 2024, voornamelijk door de populariteit van Bingin. Deze regio kent momenteel de hoogste nachtprijzen. Nabijgelegen gebieden zoals NyangNyang, Ungasan, en Balangan zien ook een opwaartse trend.

Bouwprojecten en Potentie

Tabanan onderscheidt zich als een veelbelovende locatie voor toekomstige bouwprojecten, gezien de betaalbare grondprijzen en de snelle verkoop van projecten. Dit prachtige gebied biedt zowel waardestijging als natuurlijke schoonheid.

Veelvoorkomende Valkuilen

Een kritieke fout die momenteel wordt gemaakt, is de samenwerking met onervaren ontwikkelaars. Nu de markt weer aantrekt, betreden nieuwe spelers de markt die vaak weinig kennis hebben van kwaliteitsbouw.

Daarnaast is de waterproblematiek op Bali niet te negeren. Het is essentieel om te investeren in wateropvangsystemen, grote watertanks, of putten die niet aan verzilting onderhevig zijn, om duurzame en aantrekkelijke vastgoedprojecten te realiseren.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Vergelijkbare artikelen:

Julius Sanders

Oprichter Thebalihouses

Een passie voor het eiland Bali, dat mij zoveel vrijheid heeft laten ervaren. Nu is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen ook deze vrijheid te laten ervaren door hun te helpen bij het vinden van een plekje op Bali.

Persoonlijke favorieten
Aanmelden nieuwsbrief

eBook - Eerste woning op Bali

20 Belangrijke tips voordat je investeert in Bali.
Blog categorieën