,

Top 5 opkomende gebieden Bali

Speel in op de toekomst met deze opkomende gebieden in Bali!

Terwijl Canggu, Ubud, Sanur en Seminyak bloeien als toeristische hotspots, biedt Bali nieuwe juweeltjes voor slimme investeerders. Deze opkomende gebieden beloven aantrekkelijke nachtprijzen en hoge verhuurrendementen.

 

Stel je voor dat je investeert in een regio voordat deze het hoogtepunt van populariteit bereikt, profiterend van lagere instapkosten en het potentieel voor aanzienlijke waardestijgingen, zelfs tijdens de bouwtijd.

 

Lees onze blog over de opkomende gebieden in Bali en ontdek waar jouw volgende investeringskans ligt. Wees de menigte voor en investeer met inzicht.

1. Nyang Nyang

Ontdek Nyang Nyang – Bali’s verborgen juweel! In de natuur van Nyang Nyang vind je een oase ver weg van de alledaagse drukte. Dit opkomende gebied, beroemd om zijn adembenemende stranden, biedt een kans voor diegenen die de schoonheid van Bali op een unieke manier willen ervaren.

Financiele cijfers Nyang Nyang

Stel je voor: uitgestrekte, ongerepte stranden die zich uitstrekken zover het oog reikt, een paradijs voor surfers en natuurliefhebbers. Nyang Nyang, met zijn onontwikkelde landschap, is de ideale locatie voor investeerders met een visie voor duurzame projecten, zoals boetiekhotels, privévilla’s en ecotoerisme-initiatieven. De nabijheid van het meer ontwikkelde Uluwatu voegt een extra laag van aantrekkelijkheid toe, met gemakkelijke toegang tot beroemde tempels en wereldklasse surfspots.

Je zal hier deel uitmaken van een klein groep investeerders, waarbij je investeert in een plek die rust combineert met toegankelijkheid. De unieke ligging van Nyang Nyang biedt niet alleen een toevluchtsoord voor degenen die de rust zoeken, maar ook een potentieel hoog rendement op je investering door de groeiende populariteit onder toeristen die op zoek zijn naar authentieke ervaringen.

Neem nu de stap naar een succesvolle investering in Nyang Nyang. Begin met een grondige due diligence om de ongekende mogelijkheden die dit gebied biedt volledig te begrijpen. Onderzoek de eigendomsrechten, bestemmingsplannen en milieuvoorschriften. Met de lokale gemeenschap en stakeholders om je project met succes te integreren in de rijke cultuur en natuur van Bali. Neem vandaag nog contact op om meer te ontdekken over deze unieke investeringskans!

2. Tabanan

Tabanan, gelegen in het westen van Bali, staat bekend om zijn uitgestrekte rijstterrassen, traditionele dorpen, en de majestueuze Tanah Lot-tempel. Dit gebied biedt een heel ander perspectief op Bali, weg van de drukke toeristische centra, en is rijk aan cultuur en natuurlijke schoonheid. Voor beleggers biedt Tabanan een scala aan mogelijkheden, van agrarische projecten tot eco-vriendelijke resorts.

Financiele cijfers Tabanan

Ontdek de ongerepte schoonheid van Tabanan! Met zijn adembenemende rijstterrassen, traditionele Balinese cultuur en iconische Tanah Lot-tempel, biedt Tabanan een authentieke Balinese ervaring, ver weg van de drukte.

Tabanan is de essentie van het landelijke Bali, met zijn vruchtbare gronden en traditionele levenswijze. Dit gebied is ideaal voor beleggers die geïnteresseerd zijn in duurzame landbouw, ecotoerisme, of de ontwikkeling van rustieke villa’s die harmoniëren met de natuurlijke omgeving. De diversiteit van het landschap, van bergen tot kustlijnen, biedt een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden.

Beeld je een plek in waar je investeert in de groene toekomst van Bali, een toevluchtsoord creëert dat de Balinese cultuur eert en bijdraagt aan duurzame ontwikkeling. Tabanan biedt de unieke kans om deel uit te maken van een gebied dat zijn authentieke charme behoudt, terwijl het een aantrekkelijke bestemming wordt voor diegenen die op zoek zijn naar een meer ingetogen en cultureel rijke ervaring van Bali. Een voorbeeld in het gebied is het project: https://kemetugnathaloka.com/.

Maak deel uit van de toekomst van Tabanan door te investeren in een gebied dat duurzaamheid en culturele integriteit hoog in het vaandel heeft. Begin met een zorgvuldige planning en due diligence, rekening houdend met de lokale cultuur, landgebruik en milieuregelgeving. Ontdek hoe je kunt bijdragen aan en profiteren van de unieke waarden van Tabanan. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die dit prachtige gebied te bieden heeft.

3. Candidasa

Candidasa,  dit gebied biedt een rustiger alternatief voor de drukke toeristencentra van Bali en is rijk aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor beleggers die op zoek zijn naar ontwikkelingsmogelijkheden in opkomende toeristische gebieden.

Financiele cijfers Candidasa

Welkom in Candidasa, waar de rust van Bali’s oostkust je uitnodigt om een wereld van ongekende schoonheid te ontdekken. Hier, weg van de drukte, openbaart zich een serene kustlijn, klaar om verkend te worden.

 

Candidasa charmeert bezoekers met zijn betoverende lotusvijvers, traditionele vissersdorpen en spirituele tempels, ingebed in een landschap dat cultuur en natuur moeiteloos vermengt. Voor diegenen die investeren, biedt Candidasa een vruchtbare grond met een rijk palet aan mogelijkheden, van het ontwikkelen van boetiekresorts tot het creëren van duikcentra die de onderwaterwonderen van de nabijgelegen koraalriffen benadrukken.

 

Stel je een investering voor die niet alleen financieel rendement biedt, maar ook bijdraagt aan het behoud van de betoverende schoonheid en culturele erfgoed van Candidasa. Dit is je kans om deel uit te maken van een exclusieve gemeenschap die waarde hecht aan duurzaamheid en het koesteren van authentieke Balinese ervaringen.

 

Laat Candidasa de plek zijn waar jouw investeringsvisie tot leven komt. Begin met een diepgaande verkenning van de lokale marktdynamiek en investeringsklimaat, rekening houdend met de behoeften en waarden van de gemeenschap. Ontdek vandaag nog hoe je een betekenisvolle impact kunt maken in Candidasa en tegelijkertijd kunt profiteren van de groeiende aantrekkingskracht van dit rustige toevluchtsoord.

4. Amed

Ontdek Amed, Bali’s serene duikparadijs! Verborgen aan de noordoostkust, biedt Amed ongerepte onderwaterwerelden en een vredige ontsnapping van het toeristische gedruis.

Financiele cijfers Amed

Met kristalheldere wateren, levendige koraalriffen en unieke zoutpannen is Amed dé bestemming voor duikliefhebbers en cultuurschattenjagers. Dit rustieke juweel biedt een blik op het authentieke Balinese leven.

Investeer in Amed en draag bij aan een groeiende ecotoerisme-trend. Profiteer van een markt die duurzaamheid en avontuur waardeert, terwijl u de lokale gemeenschap ondersteunt.

Grijp de kans op winstgevende investeringen in Amed’s eco-resorts of duikcentra. Begin met uw due diligence om de potentie van dit vredige paradijs te ontsluiten.

5. Pejeng

Verken Pejeng, Bali’s culturele schatkamer! Gelegen in het groene hart van Bali, biedt Pejeng een unieke mix van historische rijkdom en serene landschappen, weg van de drukke toeristische routes.

Financiele cijfers Pejeng

Pejeng is de thuisbasis van eeuwenoude tempels, majestueuze archeologische vindplaatsen en het beroemde Maan van Pejeng, het grootste enkele koperen ketteldrum ter wereld. Deze culturele erfenis, gecombineerd met het adembenemende uitzicht op rijstvelden, maakt Pejeng een must-visit voor geschiedenis- en natuurliefhebbers.

Door te investeren in Pejeng, draagt u bij aan de bescherming en het behoud van een rijk cultureel erfgoed, terwijl u profiteert van de toenemende belangstelling voor cultureel en educatief toerisme op Bali.

Zet de stap naar een unieke investeringskans in Pejeng. Of het nu gaat om boutique resorts, culturele centra of ecotoeristische ondernemingen, Pejeng biedt een vruchtbaar terrein voor duurzame investeringen die resoneren met een groeiende trend naar authentieke reiservaringen.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Vergelijkbare artikelen:

Julius Sanders

Oprichter Thebalihouses

Een passie voor het eiland Bali, dat mij zoveel vrijheid heeft laten ervaren. Nu is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen ook deze vrijheid te laten ervaren door hun te helpen bij het vinden van een plekje op Bali.

Persoonlijke favorieten
Aanmelden nieuwsbrief

eBook - Eerste woning op Bali

20 Belangrijke tips voordat je investeert in Bali.
Blog categorieën