,

Ontdek de Luxe van een villa op Bali.

Stelt u zich voor:

Uw eigen villa in Bali, waar u kunt genieten van zonsondergangen op het strand, uitgestrekte rijstvelden, en een community die bekend staat om zijn gastvrijheid

Echter, de aankoop van onroerend goed in het buitenland kan complex zijn. Vragen over juridische zaken, eigendomsrechten, en rendement op investeringen zijn belangrijk.

Deze onzekerheden kunnen potentiële investeerders afschrikken, ondanks de enorme voordelen die een investering in Bali kan bieden.

Transactie bij TheBaliHouses

Aankoopprijs: €146.000

Slaapkamers: 4 

Locatie: Uluwatu, Bali

Nachtprijs: €225

Bezettingsgraad: 82%+

TheBaliHouses:

Met hun expertise in de Balinese vastgoedmarkt, biedt een naadloze ervaring voor diegenen die willen investeren in een Bali villa. Zij zorgen voor juridische helderheid, volledige eigendomsrechten en ondersteuning bij elke stap.

Veel bedrijven beloven hulp, maar missen de lokale expertise en netwerken die essentieel zijn voor een succesvolle investering.

TheBaliHouses onderscheidt zich door hun diepgaande kennis van de Balinese markt en cultuur, waardoor zij unieke kansen kunnen bieden die andere bedrijven niet kunnen.

 

Denk aan de mogelijkheden:

Uw eigen villa in Bali als een lucratieve investering of een persoonlijk toevluchtsoord. Met hoge verhuurrendementen en een bloeiende toeristenindustrie, is uw investering niet alleen een droom, maar ook een slimme financiële beslissing.

Neem vandaag nog contact op met TheBaliHouses voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe u uw droom van een Bali villa kunt realiseren met de deskundige begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Vergelijkbare artikelen:

Julius Sanders

Oprichter Thebalihouses

Een passie voor het eiland Bali, dat mij zoveel vrijheid heeft laten ervaren. Nu is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen ook deze vrijheid te laten ervaren door hun te helpen bij het vinden van een plekje op Bali.

Persoonlijke favorieten
Aanmelden nieuwsbrief

eBook - Eerste woning op Bali

20 Belangrijke tips voordat je investeert in Bali.
Blog categorieën